Blog

Διαβάστε τα νέα από την βιομηχανία των LUXURY CARS

Porsche


Συνώνυμη του αξεπέραστου status symbol, η γερμανική Porsche κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην αγορά των σπορ πολυτελών αυτοκίνητων και στις wish list των περισσότερων οδηγών στον κόσμο. Η εταιρία χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά και υπερέχει στον σχεδιασμό έχοντας προσφέρει στην παγκόσμια αγορά μοντέλα που έχουν αγγίξει τα όρια του θρύλου όπως η 718, η 911, η Cayenne, η Macan, η Panamera.

Με μότο «δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία μας» το άλογο της γερμανικής εταιρίας συνεχίζει να καλπάζει στον 21ο αιώνα και να ανοίγει νέους δρόμους στην αυτοκίνηση. Συνδυάζοντας την παράδοση του αιχμηρού εντυπωσιακού σχεδιασμού και των άφταστων επιδόσεων στον δρόμο, η εταιρία συνεχίζει να επενδύει στην τεχνολογική πρωτοπορία, την πράσινη ενέργεια θέτοντας τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη στην καρδιά της ιπποδύναμης της.  

Γράψτε το σχόλιό σας

Your email address will not be published.*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top